Nieuwe thuis voor senioren

Zelfstandig wonen: Wonen met de nodige ondersteuning

Onze ondersteuningswoningen staan open voor inwoners van Halle vanaf 65 jaar. Wij richten ons naar personen met een onaangepaste woning, mensen die nood hebben aan een coördinatie van alle dienstverlening en personen die rond moeten komen met een beperkt inkomen.

De ligging van deze woningen (aan de Louis Vanbeverenstraat en Nikkenberg) garandeert een vlotte toegang tot het centrum van Halle.

Meer info

Ondersteuningswoningen
Ondersteuningswoningen

Aangepast wonen: Flats met dienstverlening op maat

Onze assistentiewoningen (vroeger serviceflats genoemd) zijn bestemd voor Hallenaren vanaf 75 jaar. Centrum Van Koekenbeek en Ten Hove hebben elk hun eigen sfeer en voordelen. Zo is het Centrum Van Koekenbeek dichter gelegen bij het centrum van Halle, maar biedt Ten Hove een oase aan groen. De gevel en de tuinen van Ten Hove werden recent gerenoveerd. Het interieur volgt binnenkort. In het gebouw van het Centrum Van Koekenbeek is ook het Lokaal Dienstencentrum De Pasja gevestigd.

Centrum Van Koekenbeek

Ten Hove

 

Van Koekenbeek
Van Koekenbeek

Woonzorgcentrum Zonnig Huis: Wonen en verzorgd worden

Het woonzorgcentrum Zonnig Huis biedt een thuis aan 104 bewoners. Zij kunnen er 24 uur per dag een beroep doen op kwaliteitsvolle dienstverlening. Vrijwilligers, personeel en familieleden creëren er een dynamische sfeer voor en met de bewoners. Het Zonnig Huis richt zich tot inwoners van Halle die hoogbejaard zijn en die zorg nodig hebben. Het maakt niet uit van hun sociale achtergrond is, wat hun financiële mogelijkheden zijn of welke ideeën zij nastreven.

Meer info

Woonzorgcentrum Zonnig Huis
Woonzorgcentrum Zonnig Huis